Poyraza Ara čeka uspješna karijera!

Maleni turski 8-godišnji glumac Poyraz Ar, sve nas je oduševio u ulozi Melekinog najmlađeg sina Sejita Alija u seriji "Melek" na Novoj TV. Gledamo ga u ulozi preslatkog dječaka koji i nije imao tako jednostavno djetinjstvo.

 

Zanimljivo je kako je serija "Melek" bila debi za ovog malenog glumca. Naime, na tom je snimanju prvi puta stao pred kamere, a mnoge je to iznenadilo budući da je Sejita utjelovio doista profesionalno. Pogledajte video:

S tek napunjenih 8 godina, ovaj se maleni glumac doista ima čime pohvaliti. Na Instagramu ga prati gotovo 15 tisuća pratitelja, a ovaj je osmogodišnjak na toj društvenoj mreži doista aktivan. Osim što nerijetko podijeli razne anegdote iz privatnog života, glumac također često objavljuje i fotografije i videozapise sa snimanja serije "Melek", koje mu je ostalo u lijepom sjećanju.

 

 


 

 

Najzanimljivije trenutke koji su prošlog tjedna obilježili seriju "Melek" pogledajte u galeriji:

Malenog Poyraza Ara u ulozi Sejita, gledajte i sljedećeg tjedna, kada vas očekuju novi zapleti i napetosti u seriji "Melek", radnim danom, u večernjem terminu, na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju