Mustafa je donedavno bio solo, dok mu ona nije ukrala srce

Mladi turski glumac Mustafa Mert Koç jedan je od onih glumaca radi kojih se dio gledatelja "zalijepi“ za seriju. Osim svojim izgledom, privlači neospornim šarmom i talentom.



Zanimljivo je da je najprije diplomirao na fakultetu političkih znanosti, a potom se odlučio za studiranje glume u Los Angelesu. Prvi film u kojem je glumio bio je Kolpaçino 2014. godine. Ovaj 27-godišnji obrazovani, simpatični i zgodni glumac donedavno je slovio za idealnog neženju.

 

Srce mu je ipak, kako pišu turski mediji, ukrala prekrasna Melisa Aslı Pamuk, manekenka i bivša missica Turske:

 


 

Melisa se manekenstvom počela baviti sa 14 godina. Nešto kasnije, upisala je studij psihologije koji nije završila jer se odlučila u potpunosti posvetiti karijeri.

 

 

To se zasad uspostavilo odličnom odlukom jer je postigla zavidan uspjeh, a na Instagramu je prati gotovo 4 milijuna ljudi.

Par se zasad drži u tajnosti, nešto kao i Omer i Defne u seriji.

Najzanimljivije trenutke protekloga tjedna serije pogledajte u galeriji:

Mustafa u turskoj uspješnici "Melek" utjelovljuje Omera – studenta medicine iz obitelji Širhan koji se zaljubljuje u Melekinu kći Defne. 

Seriju "Melek" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.  

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju