Bilo je napeto

Posljednja epizoda turske uspješnice zaokružila je priču o turbulentnom životu junakinje Melek. Nimalo lagana i vrlo dramovita životna priča jedva je stala i u poveći broj epizoda, a u nastavku slijede neki najvažniji trenutci:

Požar u Hanu:

Han u plamenu nikoga nije ostavio ravnodušnim, a Melek je dodatno potreslo saznanje da je Halil zarobljen u njemu. Srećom, uspio jje izvući živu glavu, a Han se nakon obnove vratio u punom sjaju.

Vjenčanje Sejran i Mithata:

Nakon trnovitog puta, njihova je ljubav ipak dosegnula cilj. Sejran i Mithat postali su obitelj.

Halil uveseljava teške trenutke u bolnici:

Dugo je trebalo da svi saznaju za Melekinu tešku bolest. Nakon prvotnog šoka i tuge uslijedila je ogromna doza potpore i brige od strane voljenih. Halil se raznim gestama trudio da se ljubav njegova života osjeća posebno.

Omer gubi pamćenje:

Omer je u vojsci jedva izvukao živu glavu. Uspio se spasiti od metka, ali nažalost ne i od gubitka pamćenja. Prisjećanje najbližih bio je dug i iscrpljujuć proces, no na kraju se isplatio. 

Kadrije i Mahmut postaju roditelji:

Nakon neuspjele trudnoće, Kadrije i Mahmut blagoslovljeni su još jednom prilikom da postranu roditelji - obitelj su proširili blizancima.

Vjenčanje Defne i Omera:

Usprkos brojnim preprekama uspjeli su ovjekovječiti svoju ljubav. Ni nakon Omerova gubitka pamćenja njegovo srce nije zaboravilo kome pripada.

Alpaj postaje ubojica:

Ipak, nisu svi dočekali svoj sretan kraj. Nakon što je Alpaj postao ubojica oduzevši život Ikri i sam je ubijen.

 Propuštene epizode serije "Melek" pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju