Plesna skupina Megablast junior dugo se i naporno pripremala za nastup u polufinalu Supertalenta.

Njima je ples zabava, a to su i pokazali na pozornici Supertalenta. Megablast junior plesna je skupina koja broji 24 člana, a s audicije ih pamtimo po upečatljivim kostimima i koreografiji naziva ''Noćna mora prije Božića''.


 

Nastup u polufinalu shvatili su jako ozbiljno. ''Pripremali smo se mjesec i pol do dva. Puno smo se vježbali i trudili pa se nadamo da ćemo to i pokazati'' rekli su nam, ali su se i osvrnuli na komentare koji su bili raznovrsni.

''Prihvatili smo negativne komentare i iskoristili ih na najbolji mogući način. Shvatili smo ih kao konstruktivnu kritiku pa smo poradili na tome'', poručili su iz ove vesele i mnogobrojne plesne skupine.

Tada su imali zanimljive kostime i masku, a sada kažu kako su se promijenili. ''Smatramo da je naš nastup na polufinalu napredniji. Svakako smo digli na veću razinu. Pokušali smo napraviti na način da bude zanimljiv ljudima koji se bave plesom, ali isto tako i onima koji se ne bave. Svatko se može pronaći.''

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju