Nije bilo razloga za strah, a to su i potvrdili svi članovi žirija.

Priča tri jezika, trenira stolni tenis, ne bavi se inače glazbom, ali glavni je pjevač u kući. Mauro Jakić ima samo 10 godina, no pokazao je veliku hrabrost i talent na pozornici. Jedan od razloga za prijavu u Supertalent je da dođe i vidi Maju i Martinu.

„Imaš predivan i taj glasić dok pričaš, imaš predivan glasić dok pjevaš. I super kontroliraš taj glas. Možeš pjevati onako punim tonom i možeš otići u ovaj nježni falset“, redala je pohvale na Maurov nastup Martina Tomčić.


Najveći strah tijekom nastupa bio mu je da će dobiti X od žirija, stoga mu je Fabijan Pavao Medvešek objasnio: „Nikad u životu nećeš X dobiti.“ Svojim jednostavnim, a predivnim glasom dirnuo je ne samo žiri, nego i mnogobrojnu publiku. Posebno je ganuo svoga brata koji je iza pozornice brisao suze.
 

Mauro Jakić rođen je u Švicarskoj gdje trenutno živi, a još od prošle godine ima veliku želju doći na Supertalent. Kao dijete od tri i pol godine naučio je pjevati pjesmu 'Let it go' iz animiranog filma 'Frozen', a uz maminu pomoć stavio je snimku na YouTube i već se tada vidjelo da Mauro ima talent za pjevanje. Velik je obožavatelj Eurosonga i zna pjevati sve pjesme koje su se izvodile prošle godine. Voli pjevati na engleskom i ima veliku podršku obitelji i prijatelja. Uz ljubav prema pjevanju, Mauro priča čak tri jezika – engleski, hrvatski i njemački – te trenutno uči španjolski, talijanski i francuski.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju