Kate Hudson i Matthew McConaughey ponovno su zajedno u filmu "Nije zlato sve što sja"!

Ben Finnegan "Finn" (Matthew McConaughey) lovac je na blago, a trenutno je u potrazi za potonulim brodom iz 18. stoljeća koji je prevozio dragocjen teret, odnosno škrinje s nakitom i zlatnicima. Zbog svog pustolovnog života Finn je žrtvovao i brak s lijepom Tess (Kate Hudson) koja je počela iznova graditi svoj život.

Sada Tess radi za milijardera Nigela Honeycutta (Donald Sutherland), ne sluteći da će joj se bivši suprug vratiti u život. Kada Finn pronađe novi trag koji ga može dovesti do lokacije skrivenog blaga treba pronaći i čovjeka koji će financirati tu potragu. Finn uspijeva uvjeriti Nigela i njegovu privlačnu kći Gemmu (Alexis Dziena) da mu se pridruže u potrazi, a Tess tako mora biti u njegovoj blizini. Stvari postaju sve napetije jer se u potragu za blagom uključuju i Moe Fitch (Ray Winstone), Finnov nekadašnji instruktor i mentor, te okrutni lokalni gangster Bigg Bunny (Kevin Hart).

Film je 2008. nominiran za nagrade "Golden Trailer" i "Teen Choice".

Snimanje filma bilo je odgođeno zbog najezde kubomeduza – otrovne vrste meduza koje žive jedino na sjevernoj obali Australije.

Lik Moa Fitcha temelji se na stvarnoj osobi, lovcu na blago Melu Fisheru, u čijem su maritimnom muzeju Key West izloženi razni zlatni i srebrni predmeti sa španjolskih brodova.

Glavne uloge u ovom filmu pripale su zgodnom Matthewu McConaugheyu i Kate Hudson. Glumački dvojac već je ranije radio zajedno na snimanju filma "Kako se riješiti frajera u 10 dana" u kojem su također glumili ljubavni par.

Matthew McConaughey ima vlastitu liniju odjeće pod nazivom "J.K. Livin" kojoj je dao ime na temelju svoga životnog mota: "Samo nastavi živjeti" (eng. Just keep living). Pod jednakim je nazivom otvorio i svoju dobrotvornu zakladu.

Potragu za blagom u filmu "Nije zlato sve što sja" ne propustite pogledati u srijedu navečer na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju