Kate Hudson i Matthew McConaughey ponovno su zajedno u filmu "Nije zlato sve što sja"!

Ben Finnegan "Finn" (Matthew McConaughey) lovac je na blago, a trenutno je u potrazi za potonulim brodom iz 18. stoljeća koji je prevozio dragocjen teret, odnosno škrinje s nakitom i zlatnicima. Zbog svog pustolovnog života Finn je žrtvovao i brak s lijepom Tess (Kate Hudson) koja je počela iznova graditi svoj život.

Sada Tess radi za milijardera Nigela Honeycutta (Donald Sutherland), ne sluteći kako će se njen bivši suprug vratiti u njen život. Kada Finn pronađe novi trag koji ga može dovesti do lokacije skrivenog blaga, treba pronaći i čovjeka koji će financirati tu potragu. Finn uspijeva uvjeriti Nigela i njegovu privlačnu kćer Gemmu (Alexis Dziena) da mu se pridruže u potrazi, a Tess tako mora biti u njegovoj blizini. Stvari postaju sve napetije jer se u potragu za blagom uključuju i Moe Fitch (Ray Winstone), Finnov nekadašnji instruktor i mentor, te okrutni lokalni gangster Bigg Bunny (Kevin Hart).

Film je 2008. nominiran za nagrade Golden Trailer i Teen Choice.

Snimanje filma bilo je odgođeno zbog najezde kubomeduza – otrovne vrste meduza koje žive jedino na sjevernoj obali Australije.

Lik Moa Fitcha temelji se na stvarnoj osobi, lovcu na blago Melu Fisheru, u čijem su maritimnom muzeju Key West izloženi razni zlatni i srebrni predmeti sa španjolskih brodova.

Glavne uloge u ovom filmu pripale su zgodnom Matthewu McConaugheyu i Kate Hudson. Glumački dvojac već je ranije radio zajedno na snimanju filma „Kako se riješiti frajera u 10 dana“ u kojem su također glumili ljubavni par.

Matthew McConaughey ima vlastitu liniju odjeće pod nazivom „J.K. Livin“ kojoj je dao ime na temelju svog životnog mota „Samo nastavi živjeti“ (eng. Just keep living). Pod jednakim je nazivom otvorio i svoju dobrotvornu zakladu.

 

Potragu za blagom u filmu "Nije zlato sve što sja" ne propustite pogledati u utorak navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Nova TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju