Od viteza na biciklu do glumca, tako bi se mogao opisati put Matka Knešaureka. Od ove jeseni gledat ćemo ga u ulozi Petra u seriji NOVE TV 'Zlatni dvori'.

Ljubavna priča Petra i Ane okosnica je nove serije Nove TV Zlatni dvori. Petra će utjeloviti zagrebački glumac Matko Knešaurek, koji se već pripremio na to da bi ga svi mogli zvati Petar, a spreman je publici pokazati i neke svoje vještine. 'Mislim da bi svaki glumac i u svijetu, trebao pokazat svoje vještine i talente na najbolji mogući način, prvenstveno zbog posla koji radi', rekao je Matko.

Baš poput drugih kolega, i Matko je gotovo krenuo drugim putem. Studirao je pravo dvije godine, no nije se mogao zamisliti zatrpan spisima. 'Još kao mali igrao se viteza, no umjesto konja imao je bicikl. O glumi nije ni razmišljao, dok mu profesorica nije rekla da će pogriješiti ako to ne odabere kao životni poziv', dodaje. Planova za budućnost je mnogo, a možda se jednog dana odluči i za inozemstvo.A obitelj je trenutačno na prvom mjestu. Sretno je oženjen i ponosan je otac kćeri Talije. 'Užasno je brzo prošlo tih pet mjeseci, koliko ona ima, nekako to vrijeme leti, baš sam pričao neki dan sa suprugom, rekao sam nije da sam zaboravio ali nekako u magli mi je ostalo kad je ona bila ona mala štruca, ona mala beba koja je tek došla iz bolnice. Onda smo gledali slike i videa i onda me neka knedla tu stisne i oči mi zasuze, nekako mi je to vrijeme užasno brzo prošlo', rekao je glumac.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju