Matko Knešaurek će, nakon što je bio dio 'Spajsica', uhvatiti žestoki ritam planetarno popularne rock grupe Red Hot Chilli Peppers.

Kako je to postati frontmen popularnih Peppersa, Anthony Kiedis, u šestoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' saznao je Matko Knešaurek. ''Jako sam sretan'', za početak je rekao Matko najavivši ludoriju od nastupa.

Posebno je sretan što maska neće biti toliko zahtjevna: ''Neću gore imat nikakvu majicu, vestu, haljinu, štikle, tenisice, kopče…'', zadovoljno je komentirao Matko. Zbog zadatka će morati juriti i skakati po pozornici, ali u tome ne vidi problem.

Paola Valić Bekić ovoga će tjedna postati jedna od najpopularnijih svjetskih pop senzacija, australska pjevačica Sia. ''Smatram to izuzetno teškim zadatkom'', komentirala je Paola ovotjednu transformaciju.

''Velika čast i golemi izazov. Sia je vokalni ubojica. Ma ona je apsolutno sve'', oduševljeno je rekla i dodala kako je vrlo sretna zbog ovog zadatka.


 

''Vjerujem da smo se stvarno dobro pripremali i da se ne bum obrukala'', zaključila je Paola, a kako će joj uspjeti ova iznimno zahtjevna transformacija ostaje nam za vidjeti.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju