Scenski efekti, prepuna pozornica, odlične koreografije i kostimi koji će vas šokirati očekujte u nedjeljnoj emisiji.

Matko Knešaurek ovoga će tjedna postati Katy Perry, a u izvršavanju zadatka pomoći će mu malena Uršula Divošević.

''Pripremamo jako lijep nastup i Uršula prekrasno pjeva'', najavio je Matko.

via GIPHY

S nama je podijelio kako je izuzetno sretan zbog dueta koji ga očekuje: ''To mi je olakšavajuća okolnost jer smo podijelili zadatke'', Matko ne skriva svoje oduševljenje još otkad mu je na ruletu gljiva dodijelila ovaj zadatak.

S druge strane, Uršula ističe kako Matko mora više vježbati.''Ne mogu ga zamisliti kao Katy Perry, treba poraditi na nekim pokretima'', kaže Uršula.

Osim ovog dvojca u devetoj ćemo emisiji imati priliku vidjeti i ikonu hrvatskoga dancea, Sennu M, kojeg će utjelovit Maja Bajamić.


 

''Jako se veselim, nakon Beyonce i Jacksona napokon malo i Hrvatske'', zadovoljno komentira Maja koja kaže kako je Senna M za nju vrlo specifičan. ''Meni je on bio totalno ispred svog vremena''.

Maja kaže kako se nikada nije mogla zamisliti kao plavuša, a još manje kao plavi muškarac. ''Činjenica je, kad ja dođem na stage ja sam Senna M'', zaključuje Maja.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju