Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače.

U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje. Jedan od natjecatelja je i Matija Lovrec.

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Ples za mene znači sofiisticiranu nadogradnju glazbi, nebeski spoj zvuka i kretanja. Ples je umjetnost, ples je vještina, ples je ljepota. Ples je i zabava za cijelu obitelj, ples je ono što vas ističe od gomile na plesnom podiju.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Najbolje od svih plesova mi ide sentiš. Ako je to uopće stil. Naslonjen na patnericu lagano vučeš noge.
A za stvarno, mislim da bi mi najlakše išao, da sam ikada plesao, neki Rock’n’roll. Cijela produkcija je na najvišem nivou i imamo najbolje uvjete za vježbanje, pa se nadam da ću savladati sve stilove koji se od mene očekuju.

Kojeg se stila najviše pribojavate?
Bojim se latinoameričkih stilova, znaju biti naporni i brzi, a u mojim godinama je to teško pratiti! No, dat ću sve od sebe kako bi opravdao povjerenje produkcije i svih koji će mi dati podršku.

Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Moj tajni adut za prolaz je životno iskustvo, šarm, puno poznanika koji će glasati za mene i naravno suosjećanje. Ovo je najviši vrhunac televizijske produkcije gdje su okupljene zvijezde iz javnog života i udružene s najboljim plesačicama i plesačima u Hrvatskoj! Tu treba dobro prionuti!

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Očekujem nekoliko stvari od showa i od partnerice: prvo, očekujem da ćiu se dobro zabaviti, pokazati sebe u drugom svjetlu nego što me ljudi doživljavaju. Zatim očekujem naučiti sve plesove. A od partnerice očekujem strpljenje, ljubav i pažnju.

Za DNEVNIK.hr ispričao je i mnoge detalje iz svog života.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju