Matija Lovrec i Helena Bradvica u prve tri emisije showa "Ples sa zvijezdama".

Automobilima se bavi više od 28 godina, a opasnost je ono što Matija posebno voli. U prvoj emisiji uživo Matija i Helena plesali su tango za koji su osvojili 16 bodova od žirija. Žiri je na njihov prvi nastup imao konstruktivne kritike za uspjeh u sljedećim nastupima. „Ti si uživao u momentima, voliš muziku, voliš plesati. Natjeraj nas drugi put da i zaplešemo i to će biti to“, poručila je Franka. „Ti imaš nešto što nijedan natjecatelj nije imao do sada – ti si kao vino, samo moraš pazit da ne odeš prema octu!“, slikovit je bio Marko Ciboci.

Motivirano i odlučno nastavili su i u drugoj emisiji u kojoj su nam predstavili cha cha cha. Iako je žiri skrenuo pozornost na neke nedostatke u plesu za drugi nastup su Matiji i Heleni dali poticajne komentare: „Matija kod tebe mi je predivno kako slaviš život svojim plesom. Ne skidaš osmijeh, žariš i pališ i vidi se napredak od prvog puta“, istaknula je Larisa Lipovac Navojec. „Bez obzira na ocjene, za mene imaš čistu desetku za moral i želim ti da plešeš i nakon ovog showa i tvoja poruka je da plešeš danas za sve one koji ne mogu plesati“, emotivan je bio Marko Ciboci. Za veseli nastup u drugoj emisiji osvojili su 17 bodova žirija.

On slavi život svaki dan, a jedna od njegovih najljepših uspomena vezana je uz posao DJ-a i noćni život. U trećoj emisiji posvećenoj uspomenama Matija i Helena plesali su paso doble za koji su osvojili 21 bod od žirija. „Matija dobro ti je sjeo ovaj paso doble. Mogu ti reći da si držao konstantu od početka do kraja i od tebe mi se ovaj ples najviše svidio do sad. Ti si dao ovdje 150 % od sebe. Bravo!“, pohvalila je Matiju Franka, a Larisa je također nastavila s pohvalama: „Meni se jako dopalo i veliki plus što se nisi štedio, dao si se i najbolji tvoj ples do sad“.

U iščekivanju nove emisije uživo u anketi nam recite koji vam je Matijin i Helenin nastup najdraži te pogledajte video o njihovim nastupima u prve tri emisije „Plesa sa zvijezdama“.

Quiz Maker - powered by Riddle

Sljedeća emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' planirana je za nedjelju 3. travnja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju