Nakon uzbudljive filmske večeri plesni spektakl morao je napustiti još jedan par.

U duelu četvrte emisije uživo bili su Asim i Rebecca, Albina i Mario te Matija i Helena. Žiri je zbog dodanog ulja ponovno od ispadanja spasio Albinu i Marija. Publika je svojim glasovima odlučila da svoje plesno natjecanje ne nastavljaju Matija i Helena.

On slavi život svaki dan i to vjerno pokazuje na plesnom podiju. Sve je od sebe dao i ovoga puta, no ipak nije bilo dovoljno za prolazak u daljnje natjecanje. Hvala im što su plesali s nama!

"Ja ću gledati pozitivno i reći ti da si sve korake pohvatao što je pozitivno. Ipak moraš biti kompaktniji i bliže partnerici", bila je pozitivna Franka. "Matija ja imam samo jednu molbu za tebe - molim te skupi noge. Jer inače gubiš brzinu, bude malo šlampavo itd. Ali moram reći s tehničke strane ovo je tvoj najčišći tehnički ples. Sad si se posložio, sad daj malo gasa za sljedeću emisiju da vidimo još malo", istaknuo je Marko Ciboci u komentaru na posljednji Matijin i Helenin ples u ovom natjecanju.

Publika je odlučila da su Matija i Helena treći par koji će napustiti show "Ples sa zvijezdama".

@plessazvijezdama.novatv Svi smo spremni za nedjelju! Dobro ne baš svi😅😂 #plessazvijezdama #psz #fyp #dance #foryou ♬ Might Be - Remix - DJ Luke Nasty

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju