Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Mateo Cvenić višestruki je državni prvak u latinoameričkim plesovima i dugogodišnji reprezentativac Hrvatske te pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira, kojeg ćemo i ove sezone gledati u showu "Ples sa zvijezdama".

Iza njega je 17 godina bavljenja natjecateljskim plesom, odlazaka na međunarodne turnire, selidbi i života u Norveškoj, a gledatelji showa dobro ga pamte po plesu s Nives Celzijus i Vlatkom Pokos. U intervjuu za portal showbuzz.hr priznao je kako mu je to predstavljalo poseban izazov.

"Imao sam čast kao mentor biti sparen s njima. Postajala je doza pritiska jer su to dobro poznata imena i samim time su očekivanja u showu bila velika", priznao je Mateo.

U showu je otplesao dvije sezone, no kaže kako mu on nije previše promijenio život, ali ljudi su mu u javnosti znali prići kada bi prepoznali lice s malih ekrana. Više saznajte na portalu showbuzz.hr.

 

 

Mateo je dobro poznat po svojim spinovima (okreti), ne medijskim. U početku se bavio nogometom, te je s vremenom shvatio da mu noge puno bolje rade na plesnom podiju. Mateo je višestruki državni prvak u latinskoameričkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira. On je i polufinalist Europskog kupa. Iza njega je 17 godina bavljenja natjecateljskim plesom. Natjecateljska karijera je bila fokusirana na međunarodne turnire, gdje se borio za prestiž na svjetskoj rang ljestvici. Zbog plesa se u više navrata selio, kratko vrijeme je proveo i u Norveškoj. Pred kraj natjecateljske karijere je imao uspješno partnerstvo s Ruskinjom Aliyom Shakirovom koja se doselila u Osijek. U showu ''Ples sa zvijezdama'' u prethodne dvije sezone plesao je s Nives Celzijus i Vlatkom Pokos.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju