Nakon razmišljanja između Jurice, Anice i Matee, Štefica je odlučila da će s njom u dvoboj ići Matea.

 Mateu nije iznenadila Štefičina odluka : „Znala sam još od jučer kad sam joj dala šibicu. Pripremila sam se. Oprala sam si odjeću, oprala sam kosu.“, kazala je Matea i dodala: „Fizički sam spremna, psihički ću vidjeti dolje, ali mislim da je to to. Idem i borim se.“. Štefica je imala priliku i obratiti se farmerima: „Što se tiče ovih farmera, ne želim prozivati jedno po jedno, doći će vrijeme i za to. Želim im samo reći pogledajte se u ogledalo i zamislite se da li ste isti kad ste ušli i da li ste isti danas. Sebe preispitajte, svoje ponašanje, svoje laži i tako dalje.“. Štefičina odluka najteže je pala Maji koja se nada da će Matea pobijediti Šteficu.

Prije dvoboja Jurica je zatražio liječničku pomoć zbog bolova u trbuhu zbog čega nije prisustvovao odabiru drugog dueliste. Liječnica ga je pregledala te njegove bolove okarakterizirala kao „teško mi je pala hrana“.

Dok su Maja, Jurica i Ozren razgovarali o Štefici i ispadanju, nisu znali da ih prisluškuju Anica i Saša. Maja je i dalje šokirana Štefičinom odlukom: „Satrat ću je, samo neka Mateu izbaci!“. Jurica i Ozren su uvjereni u Mateinu pobjedu te smatraju kako je Matea jača od Štefice. Kalkulirali su tako tko će biti gazda, a tko sluga i sluškinja ako ipak Matea izgubi u dvoboju. Koje su kombinacije ovoga klana, pogleadjte u videu!


 

Šteficu i Mateu čeka 24 sata izolacije u duelističkoj kućici. Tko će iz dvoboja otići kao pobjednik, a tko će spakirati stvari i napustiti show, ostaje nam za vidjeti u sutrašnjoj epizodi Farme!

Najbolje trenutke dana pogledajte u galeriji:

 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju