Najviše će joj nedostajati mlađi brat

Matea Galić se cijeli život bavi sportom i smatra da je to pripremilo za ovakvu vrstu showa. Vedri duh ističe kao svoju najveću kvalitetu, a svoju pričljivost vidi kao prednost. Smatra da su svi natjecatelji prije svega solo igrači dok tim ne postane prioritet. Za razliku od većine drugih natjecatelja, Matea za sebe kaže da bi voljela biti vođa tima. Bila bi ponosna kad bi suigrači odabrali baš nju.


Matea po struci je farmateutski tehničar, a trenutno studira ekonomiju i radi kao hostesa na brodu. Dolazi iz Šibenika, a obitelj, zdravlje i prijatelji najveći su joj prioritet u životu. Omiljeni hobi joj je teretana, a u slobodno vrijeme voli čitati i raditi na sebi. Kao jedan od svojih najvećih ponosa i uspjeha ističe svoje odrastanje, budući da je odrasla sama s majkom, a značajna postignuća je ostvarila i u sportu. Dugo se bavila plivanjem i vaterpolom, a bila je i reprezentativka Republike Hrvatske.

 

 


„Očekujem iskustvo koje će mi promijeniti život i avanturu koja će mi ostaviti neizbrisiv pečat. Nemam nikakve planove i strategije jer sve što isplaniram se izjalovi, tako da ulazim u show neopterećena, ali izrazito motivirana“. Više o Matei pročitajte na portalu showbuzz.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju