Mnoštvo zanimljivih i zabavnih situacija.

U studiju showa 'Zvijezde pod hipnozom' ove subote voditelj Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković ugostit će Matu Bulića, Snježanu Mehun, Ivonu Kundert, Edu Drakulića, Anu Vilenicu te Alku Vuicu i Miroslava Ćiru Blaževića. Osim što ćemo hipnotizirane zvijezde vidjeti u studiju vidjet ćemo i ranije snimljene dijelove emisije kada su neki od gostiju emisije bili i na posebnim zadacima, hipnotizirani od strane Timotea Crnkovića.



Bit će tako vrlo zanimljivo vidjeti kako se popularni „kralj dijaspore“ Mate Bulić ponašao pod hipnozom u jednom kineskom restoranu, koji će biti uvjeren da je nogometaš koji mora od trenera svih trenera, Ćire Blaževića, zatražiti transfer u Kinu. Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević će naime doći u restoran na ručak sa starim prijateljem Matom, no poznati pjevač ondje će doći pod hipnozom. Po uputi Timotea, Mate će prvo imati problema sa stolicom na kojoj sjedi, morat će i zamijeniti stol u restoranu, ali pravo iznenađenje će uslijediti kada Mate počne govoriti začuđenom Ćiri da želi transfer u Kinu i da se želi baviti nogometom. Mate Bulić će pod hipnozom pokloniti Ćiri šareni ženski šal za kojeg je uvjeren da je bijele boje, a vrhunac njegovog stanja će se dogoditi upravo kada zapjeva svoje pjesme na kineskom jeziku.



Pjevač Edo Drakulić, frontmen tamburaškog benda Mejaši još je jedna osoba koja će se prepustiti čarima hipnoze. Edu će hipnotizer Timoteo Crnković uvesti u stanje svijesti u kojem će Edo biti uvjeren da je lopov na čijim bi mu vještinama pozavidio i sam Pink Panther. Edo će preko slušalice u uhu dobiti upute od Timotea da u prepunom restoranu krade razne stvari pokušavajući pri tom ostati neprimijećen. Što će sve Edo uspjeti ukrasti, te hoće li ostati nezamijećen od strane gostiju i osoblja restorana, tek ćemo vidjeti u prvoj epizodi showa 'Zvijezde pod hipnozom'. Osim Ede, u ovotjednoj će epizodi sudjelovati i glumica Ana Vilenica. Hipnotizer Timoteo na njoj će isprobati trik imena golotinja u javnosti, a jedini koji će je u tome moći spasiti upravo je Edo Drakulić. Kako će izgledati ova zanimljiva scenska hipnoza vidjet ćemo već ove subote.

Hoće li se zbunjeni Ćiro pridružiti kralju dijaspore u pjesmi, što je sve u stanju izgovoriti osoba koja smatra da je nogometaš u naponu snage? Hoće li svi jednako biti podvrgnuti hipnozi, ima li skeptika među našim zvijezdama tek ćemo vidjeti uz niz drugih zanimljivih i zabavnih situacija koje otkriva druga epizoda showa 'Zvijezde pod hipnozom' ove subote u 20 sati na Novoj TV. 

Emisiju 'Zvijezde pod hipnozom' pratite subotom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju