Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Nakon borbe u parovima koja je nekim kandidatima donijela sreću, a nekima otvorila vrata ka eliminacijskom izazovu, vrijeme je da još jedan natjecatelj napusti show. Najlošija jela u prošloj emisiji napravili su parovi koje su činili Tihomir i Vanja te Ana i Karmen.

Svi su oni osim Karmen, već iskusili osjećaj eliminacijskog kuhanja, pa je Karmen od Ane zatražila savjet na što bi najviše trebala obratiti pozornost. ''Nemoj se oslanjati na pomoć s galerije, oni su ti tu da paze na vrijeme, kažu da ti nešto ne zagori i slično'', savjetovala joj je Ana.

Karmen silno želi ostati u showu, a stres je kod nje, zbog nadolazećih nominacija, nešto izraženiji nego kod ostalih. ''Motivacija mi je želja za edukacijom, pronalaženje sebe na tom putu da vidim je li to stvarno neki moj poziv'', objasnila je Karmen.

Kada dođu u MastreChef kuhinju, žiri kojeg čine chefovi Stjepana Vukadin, Melkiorr Bašić i Damir Tomljanović, poručit će im sljedeće: ''Prošli ste put kuhali u paru, a danas kuhate sami za sebe. Na vama je da se izborite da ne budete upravo vi eliminirani. I najboljima se može dogoditi da se nađu u eliminacijskom krugu. Neka vas to ne pokoleba. I među vama se možda nalazi onaj koji će osvojiti titulu MasterChefa''.

Ispod zvona čekat će ih jelo koje će morali replicirati – patka s gelom od grejpa, aromatizirana redukcija vina, emulzija od estragona, konfitirana mrkva, aromatizirana cikla, malo rotkvice i klice. ''Prekrasno jelo, puno boja, koloristički, rezano na pravilne komade i lijepo posloženo'', smatra Vanja. ''Nemoguć tanjur. Šuma Striborova. Toliko je komponenata, toliko posla, toliko raskoši i ljepote da se vidi da izazovi postaju sve teži i teži i sve zahtjevniji'', komentira Frano.

Kome na kraju ipak neće uspjeti da pred žiri donese dovoljno dobru repliku ove pačje kulinarske kolorature, doznajte već večeras u novoj emisiji MasterChefa.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju