Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Druženje s obitelji i prijateljima nakon timskog izazova je završeno i pred kandidatima je analiza gastroduela. Zadatak im je bio pripremiti pet jela s roštilja, a crveni tim bio je zadovoljniji ishodom svog kuhanja i snalaženja u timu nego plavi. Tomislav, koji je vođa bio već drugi puta, zaključio je kako je u ovom izazovu imao potpuno različit tim nego prethodnog puta. Jedino isto je bilo što je ponovno izabrao Franu u svoj plavi tim. Na upit zašto ga je ponovno izabrao iako se Frano prošlog puta otvoreno suprotstavio njegovoj odluci da zadrži imunitet, Tomislav je istaknuo kako smatra da Frano ne bi dobro kliknuo s Filipom, vođom crvenog tima, što je Filip i potvrdio: ''Ja i Frano smo dijametralno suprotne osobe.''

''Filip ima svoj prostor, ja svoj i mi se ne sudaramo. Ali nije baš ni da klikamo. Uvažavam ga, prošao je svijet i zna brdo stvari'', rekao je Frano koji je također svjestan da u timu s Filipom kao vođom možda ne bi mogao doći do izražaja na način na koji mu je to potrebno.

Žiri smatra da su, Tomislav i Filip koji su se u MastreChefu dobro sprijateljili, zbog načina na koji su formirali timove u posljednjem gastroduelu prethodno već dogovorili koga će izabrati. Najveću je sumnju izazvalo to što je Ivan, za kojeg se vođe timova inače bore, ostao zadnji izbor te je ušao u Tomislavov tim. Osim toga, prema riječima žirija, nije bilo logično da posljednje izabrana osoba bude vođi suchef, kako se dogodilo ovoga puta. ''Malo blesavo što sam ga izabrao zadnjeg, ali da, Ivan je bio moja desna ruka i moj suchef'', komentirao je Tomislav.

Uigranost vještina crvenog tima te Filipov motivacijski nastup tijekom cijelog izazova, primijetio je i žiri zbog čega su mu dali pohvale. Ovoga puta timove nisu ocjenjivali gosti budući da se radilo o njihovim obiteljima i prijateljima. Osim ocjena žirija u ocjenjivanju se pridružio i vlasnik Rougemarin parka u kojem su kandidati kuhali. No pobjednik nije odlučen samo zbrojem ocjena nego još jednim faktorom kojeg kandidati nisu očekivali.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do srijede i u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju