MasterChef kandidate čeka prvi timski izazov.

 Njih 20 bit će podijeljeno u dvije skupine u gastroduelu koji će se održati u MasterChef kuhinji pod posebnim pravilima. Danas će natjecatelji vidjeti koliko je važno raditi u timu i koliko je važno imati chefa koji će ih voditi kroz kuhanje. Žiri će biti taj koji će za prvi timski izazov izabrati vođe. ''Trebate slušati jednu osobu koja odlučuje sve i morate vjerovati toj osobi koja god ona bila. Znate da je na kraju na vođi najveća odgovornost'', rekao im je Melkior.

No prije toga pitat će ih ima li među njima netko tko želi biti vođa tima. ''Na prvom timskom izazovu ne bih baš voljela biti vođa'', kaže Ivana Ivić te dodaje: ''Ne smatram se baš dobrim vođom''.

''Veselim se. Bit će napeto, stresno'', kazala je Maja Jalšovec pred gastroduel. ''Volio bih biti u pobjedničkom timu. Svatko voli pobijediti, a pogotovo ovdje, jer su ulozi veliki'', kaže Ivica Višić.

Žiri će za vođe odabrati jednog kandidata i jednu kandidatkinju. ''Odlučili smo se za njih zato što vidimo u njima nešto što možda oni sami ne vide'', objasnio je Damir te priopćio tko su te dvije osobe – Ivana Ivić i Marko Kolak. ''To nešto, tu zvijer, želimo da se probudi i da je pokažete'', poručio im je Damir.

''Vjerujem u vas i vi vjerujte u sebe i počnite to pokazivati'', savjetovao im je prije nego su počeli birati članove svoga tima. Marko neće prepustiti biranje boje pregače, jer on jako želi plavu pregaču, pa je Ivani ostala crvena. ''Nisam džentlmen za pregaču. Danas želim nositi plavu boju'', pojasnio je svoj nastup.

Ivana je kazala kako će njezina taktika prilikom odabira tima biti ta da svi funkcioniraju zajedno, ali da je svatko dobar na nekom području, a Marko bi najradije da su mu članovi timova sve muški, ali to nije bilo moguće.

Koga će u tim izabrati Ivana, a koga Marko i čiji će tim napraviti bolja jela, ne propustite pogledati u novoj epizodi MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju