Kandidatkinja Antonia potaknula ih je da se prisjete svojih početaka

Antonia Mikac (44) na audiciji je pripremala Tonkin burito – fusion između nekoliko meksičkih jela. Prijavio ju je sin kojeg ne želi razočarati. „To što sam starija ima prednosti i mane“, poručuje Antonia. Žiri je podsjetila na prve dobivene kuharske kute. Stjepan je svoju dobio od svog prvog šefa i kaže da je ta kuta prošla „sve i svašta“.

„Volio bih vratiti u život prvu uniformu koju sam dobio od svog tate, prvi dan škole, u koju on više nije stao. Dao mi je i jedan nož i rekao: Sine sretno!“, ispričao je Melkior. Iako se njemu nije svidjelo Antonijino jelo, prolaz su joj dali Stjepan i Damir, pa je i ona dobila pregaču.

Povratnik Manuel Crnobrnja (23) koji prošle godine nije prošao audiciju, ove je godine pripremio jedno mesno jelo. „Proteklih godinu dana sam vježbao i počeo od najjednostavnijih stvari“, kazao je. Osim toga, snima i kulinarska videa na društvenim mrežama. 

 

"„Meni je vatromet u glavi, nogama i rukama i najsretnija sam osoba na svijetu“"

Krajnji cilj mu je biti kuhar. 'Ne' je dobio od Damira, ali Stjepanu se jelo svidjelo, a 'da' je dobio i od Melkiora, pa je s audicije ovoga puta izašao s pregačom. Mauel poručuje: „Možda gledate novog hrvatskog MasterChefa“.

Ivan Palinić (26) predstavio se špagetima u soku od cikle s kremom od pastrnjaka i gljivama. „Ovo je jelo s interneta? Jelo je lijepo, ali tehnički je pogrešno izvedeno“, primijetio je Melkior nezadovoljan Ivanovim jelom te mu rekao 'ne'. No Damir mu je dao 'da' jer je primijetio da je Ivanu jako stalo do kuhinje.

 

„Vjerovat ću u tebe. Možda je vrijeme da te promjena nađe, tako da od mene imaš 'da'“, poručio mu je Stjepan, a Ivanu je pao kamen sa srca jer je iz kuhinje odšetao s pregačom.

Koji će još kandidati zaraditi svoje pregače vidjet ćemo u sljedećoj epizodi MaserChefa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju