Još nije kraj?

U polufinalnom izazovu, kandidati MasterChefa kuhaju u Novigradu. Nasmijanih lica izaći će iz maglovitog Zagreba i uputiti se prema Istri. „Mislim da svo troje zaslužujemo polufinale. Koliko tu vidim sebe, toliko vidim i njih“, kazat će Manuel za svoja dva konkurenta u polufinalnom kuhanju – Luku i Sarah. „Biti u poufinalu je nerealno. Ne mogu vjerovati da smo dogurali tako daleko. Ni u snu nisam mogla pomisliti da ću dogurati tako daleko“, sretna će biti Sarah. „Vjerovao sam u sebe da to mogu, ali nisam očekivao da će se to stvarno meni dogoditi, da uopće prođem audiciju“, otkrit će Luka.

Polufinalisti će kuhati u profesionalnoj kuhinji i to svatko za sebe. „Neće biti lako“, napomenut će im Damir. Zadatak će im biti da pokažu nove okuse, nove tehnike i svo stečeno znanje koje su naučili do sada. „Koliko budem mogao, pokušat ću ići na neke nesvakidašnje ideje, pa ću vidjeti što će mi to donijeti“, najavljuje Luka. Troje natjecatelja morat će pripremiti tri slijeda - hladno predjelo, toplo predjelo i glavno jelo – odnosno tri slana slijeda, a na raspolaganju za to će imati 120 minuta u profesionalnoj kuhinji.

Budući da će se ove godine odviti malo drugačiji odabir finalista od proteklih sezona, žiri za kandidate ima iznenađenje. No o kakvom se iznenađenju radi otkrit će im tek nakon kuhanja, a kakvo iznenađenje čeka kandidate ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi MasterChefa!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju