Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Zbog načina na koji su kuhali, ali i žiri iznenadili iznimno lošom kombinacijom okusa, Tihomir Bježančević, Karmen Jurčić i Gorana Milaković obući se crne pregače i stati pred žiri s pokušajem da ih osvoje svojom replikom zadanog jela. No mjesta za prolaz nema za sve, pa će jedan od njih napustiti MasteChef kuhinju.

Tihomir je toliko puta bio u eliminacijskom izazovu da su se ukućani, jutro prije nego su krenuli u natjecanje našalili da će on dobiti svoju posebnu emisiju zbog toga. ''Dobar dio mene želi ovo prekinuti. Nedostaju mi supruga i dijete, ali ogroman dio mene mi govori da se moram dalje boriti'', kazao je Tihomir dodavši da je spreman za borbu i da je posebno motiviran.

Još odlučnija u prolasku dalje je Karmen koja je zbog lošije odrađenog zadatka sudjelovala i u prošlom eliminacijskom izazovu. Svjesna je jakih kandidata s kojima ulazi u 'ring', ali ne sumnja u sebe. ''Za razliku od prošlog stres testa danas sam potpuno opuštena i jedna čekam taj izazov. Želim sve znanje pokupiti i podučiti tome svoje u Hercegovini'', rekla je Karmen. ''Ja bih htjela da se Karmen danas vrati u kuću jer će tako pobijediti samu sebe'', kaže Ema.

Posebno motivirana za ostanak u showu je Gorana. ''Kad sam došla u kuhinju, vidjela sam da mi se 100 posto ostaje'', istaknula je ona. Ovoga puta, kandidati u eliminacijama neće imati pomoć s galerija, a žiri im je i zaprijetio ukoliko budu pomagali da se lako donese još koja radna jedinica te bilo tko pomaže može također završiti u eliminacijskom izazovu.

Zadatak za Tihomira, Karmen i Goranu će biti replikacija jela - buzara s prženim crnim njokama i kavijarom od bosiljka. ''Bit će papreno, žustro i borbeno'', rekla je Karmen.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju