Mateja: "Ja sam osobno domaća u stres testu"

Lara i Ivana donijele su tanjur s burekom i finim umakom od cvjetače i manga, na koji je žiri zapljeskao nakon što je probao. „Ovo je reakcija koju svi priželjkuju u MasterChefu“, rekla je Ivana. „To je velika nagrada kad dođeš bez ideje, a onda dobiješ pljesak od sve trojice“, rekla je Lara. Stjepan je toliko nahvalio jelo da je rekao svima da mu je žao što ga ostali kandidati ne mogu probati.

Leon i Petar Tudja donijeli su jelo koje je žiri kritizirao. „Teško jedemo ovo jelo. Nije kompaktno, raspada se. Ali okusi su tu“, rekao je Stjepan. „Ideja je izvrsna. Velika je razlika između ovoga i vašeg zadnjeg jela. No, uzeli ste jelo koje je tehnički jako zahtjevno“, rekao im je Melkior.

 Najboljim parovima proglašeni su Josip i Asmira te Lara i Ivana. Kartica imuniteta samo je jedna, a osvojio ju je potonji par. „Drago nam je, jer je to imunitet izgrađen na tradiciji s dodatkom modernog“, sretna je Ivana. Među najlošijim parovima prozvani su Piero i Manuel, Mateja i Luka, Ana-Maria i Ivan te Petar i Leon koji će zbog toga morati u stres test u kojem će se boriti za ostanak u showu.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju