Kandidati će ujediniti snage na humanitarnoj večeri za Hrabri telefon, a atmosferu će zapaliti Domenica Žuvela!

Izvanredno zajedništvo među natjecateljima MasterChefa, bez obzira na boju tima kojem pripadaju, doći će do izražaja u posljednjem gastroduelu kojeg krasi humanitarni karakter. Kad bude imala praznog hoda, Sarah, voditeljica plavog tima, pridružit će se naporima kuhara u crvenim pregačama kako bi im pružila podršku, dok će Luka naglasiti da će si međusobno pomagati unatoč timskim podjelama.

„Iznenadilo me da je atmosfera takva u kuhinji i da stvari tako funkcioniraju. Nema panike, nema kaosa, svi su nekako fokusirani, radimo za super stvar i za sada stvari prolaze dobro“, izjavit će Petar, odražavajući duh zajedništva koji je zavladao radnim prostorom.

Uzbuđenje će rasti kroz cijelu emisiju dok će se kandidati suočavati s izazovima u kuhinji, a za to vrijeme pjevačica Domenica Žuvela će na pozornici svojim pjesmama zabavljati goste.

U posljednjem MasterChef gastroduelu, kandidati kuhaju u humanitarnoj akciji za Hrabri telefon koji pruža direktnu pomoć i podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci te njihovim obiteljima, djeci i mladima koji imaju teškoće s mentalnim zdravljem, te se bavi i radom na prevenciji nasilja nad i među djecom. U akciji mogu sudjelovati i gledatelji pozivom na humanitarni broj telefona 060 9005 (cijena poziva/donacije 0,83 eura/6,25 kuna).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju