Stigli su do polovice MasteChef putovanja

Kandidati MasterChefa, nakon obilaska europskih gastro okusa, sada kreću na gastro putovanje do drugih kontinenata. Odlučni natjecatelji u novom ciklusu imat će zadatak kuhati jela inspirirana svjetskim kuhinjama. „Osjećam se uzbuđeno, čeka nas novi ciklus“, kaže Lara. Luka ističe kako bi ili volio ostati u zlatnoj sredini ili se iz nje izdići, a vjeruje da će mu novo kuhanje to omogućiti. Ana-Mara ovoga puta neće biti u MasterChef kuhinji zbog bolesti. „Nadam se da će brzo ozdraviti“, zaželjet će Sarah.

„Top 15 je nešto što me usrećuje, ali nisam zadovoljan samo time. Želim biti u barem top 10“, kazat će Dominik, a Manuel će komentirati: „Neki su preambiciozni, neke treba spustiti na zemlju, ta ambicija je zeznuta stvar“.

Pun volje i želje za kuhanjem, ali i natjecanjem bit će i Petar koji će prije nego podigne kutiju iznenađenja od uzbuđenja protrljati ruke: „Zadovoljan sam što nastavljamo putovanje hranom. Miroslav koji je pokraj mene za radnom jedinicom dobio je Aziju i vidim da se muči s dvije namirnice. Ja bih mu rekao što je to i za što služe, ali onda skužim da smo tu svaki za sebe i snađi se druže“.

Kutije iznenađenja skrivat će nekoliko namirnica, a svatko od njih će dobiti različite, uz mali globus na kojem će biti označen kontinent na koji će morati putovati.

Koliko će kandidati biti uspješni u rekreiranju svjetskih kuhinja, doznat ćemo večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju