Luka: „Mislim da nećemo stići sve skuhati jer imamo dosta toga“

Kuhanje top šest kandidata MasterChefa s njihovim bližnjima se nastavlja, a i atmosfera u kuhinji bolja je nego ikada prije. Nakon što su oba tima pobijedila u gastroduelu, za to su zaslužili više nagrada. Osim izbjegavanja stres testa, edukacije o vinima i kuhanja s bližnjima, dobili su mogućnost osvojiti 3.000 eura, no samo ukoliko pobjede u novom izazovu.

„Odlično mi je kuhati s razrednicom! I njoj odlično ide, vidi se da zna što radi“, reći će Manuel otkrivši da s razrednicom radi mousse od tune. S Ivanom kuha njezina trudna sestra, i s obzirom na to, ona kaže da će dio novca ako ga osvoji odvojiti i za bebu. Sestra koja joj se pridružila u kuhinji, te s kojom Ivana priprema desert, primijećuje: „Kuhati u MasterChef kuhinji je naporno i stresno“.

Sarina mama Saša koja ima veliko znanje s područja kuhinje, a o toj je temi napisala i knjigu, pomaže svojoj kćeri. Sa svojim majkama kuhaju još i Luka i Dominik, dok Petar kuha sa svojom sestričnom. „Mislim da nećemo stići sve skuhati jer imamo dosta toga“, napomenuo je Luka, a i Petar je imao poteškoća. „Sad ćemo improvizirati“, kazao je kad je vidio da se kolač koji radi sa sestričnom raspao.

Tko će od njih uspjeti toliko zadiviti žiri sa svojom kulinarskom kreacijom da će zaslužiti nagradu od 3.000 eura, doznat ćemo već večeras u novoj epizodi MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju