Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

U iščekivanju eliminacijskog izazova kandidati plavoga tima spremali su kofere, jer nakon zadatka koji je pred njima jedan od njih ne vraća se u MasterChef vilu. U borbi za ostanak su svi članovi plavog tima osim Tomislava koji je zadržao imunitet na kojeg je imao pravo kao vođa tima.

''Nije baš lijep osjećaj pakiranja stvari, ali kako god danas završilo vidjela sam da se mogu ravnopravno boriti s muškarcima koji se busaju u prsa'', ustvrdila je Marija. Uvjerena je da će biti nominirana jer je nekima konkurencija. Na pripreme za moguće napuštanje MaterChefa osvrnuo se i Tihomir: ''Koktel emocija ponovno se isprepliće, prevladava ljutnja jer sam kiksao na zadatku. Volio bih ostati. Nisam ovdje bezveze''. Najviše mu je žao što ne može nominirati Tomislava kojeg, kao vođu tima smatra najodgovornijim za gubitak u posljednjem gastroduelu koji se odvio uz samu rijeku Muru na najsjevernijoj točki u Hrvatskoj.

Roko očekuje da će ga kolege nominirati budući da su do sada kandidati nominirali suchefa, a on je ovoga puta bio upravo u toj ulozi. Za razliku od njega, Željka je uvjerena da će ostati, a kada je trebala nekoga nominirati rekla je da je ''lovi grč''.

Kandidati plavog tima nominirat će svaki po dva člana tima za eliminacijski izazov. Prilikom nominacija svakom kandidatu moraju dati jasan razlog zašto ga nominiraju, a troje s najvećim brojem glasova kuhat će za ostanak u MasterChef kuhinji, repliku jela mladog i perspektivnog chefa Pave Klarića.

Tko će nominirati koga i iz kojih razloga, hoće li argumenti biti valjani i vezani uz kuhanje, tko će završiti u borbi za ostanak i tko će na kraju ipak ispasti iz showa, doznajte u novoj emisiji MasterChefa već večeras.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju