Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa.

 Izazov kutije iznenađenja kojeg ćemo gledati u sljedećoj emisiji MasterChefa, bit će obilježen dvostrukim iznenađenjem. Jedno će biti tema zadatka pred kandidatima, a drugo Karmenin rođendan.

Željka će u veliku MasterChef kuhinju ušetati s ciljem da popravi poraze koji su joj se zaredali protekli tjedan, a Roko pak zaključiti kako su sa sve manjim brojem kandidata i najavljenim češćim ispadanjima ''napetost i stres sve veći''.

Zahtjevi koji se stavljaju pred kandidate uključuju sve veći broj svladanih tehnika te više nije dovoljno biti samo dobar u spravljanju jela. ''Od sada pa nadalje morat ćete balansirati između sigurnosti i rizika'', poručio im je Stjepan.

Sljedeća prepreka koju će morati savladati bit će slatkog okusa. Naime, ispred kandidata će se nalaziti ''mistery box'' koji će skrivati simbol sljedećeg zadatka. Kada otvore kutiju, natjecatelji će ondje pronaći samo rođendanske balone, a žiri će im otkriti što točno trebaju pripremiti. ''Tema današnjeg izazova je rođendanska torta'', rekao je Damir, a Stjepan dodao: ''Trebate napraviti rođendansku slasticu, ali personaliziranu za nekoga tko vam je bitan i drag. Na vama je da napravite što god želite za tu posebnu osobu''.

Iako će za ovaj zadatak MasterChef kandidati imati na raspolaganju odabrane namirnice, moći će u dućanu također uzeti još neograničen broj namirnica, a za spravljanje slastice za koju ih inspirira draga im osoba, imat će čak dva sata. Većinu je ovaj zadatak jako razveselio, ali nekima je on kamen spoticanja.

Kome će kutija iznenađenja dati krila i tko će pobijediti u ovom izazovu, a kome će zadati glavobolje, doznajte već večeras u novoj epizodi MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju