Manuel nenadano staje u obranu rivalu: „Uzrujao sam se jer se*** po Dominiku“

Nominacije u kojima su se neočekivano našla oba tima, nakon neizvjesnog i nikad napetijeg gastroduela, uzburkale su mnoge emocije. Iako će prije nominacija kandidati tvrditi da su sve dogovorili i da nema drame, odluka žirija o načinu davanja glasova za nominacije promijenit će sve, pa i izazvati neke nenadane saveze.

Da nema platinastu karticu koja mu jamči imunitet, Dominik bi dobio mnogo glasova. No, ovoga puta nominacije su drugačije. Dok se ime svakog natjecatelja, osim Dominikovog, može naći na papiru, natjecatelji će moći napisati samo jedno ime osobe za koju misle da zaslužuje biti u eliminacijskom izazovu. Osim Gaije, Lare, Ivane i Manuela koji su kao najslabije i najjače karike mijenjali timove, stoga će moći dati po dva glasa – jedan za osobu iz prethodnog tima, a drugi za osobu iz tima u kojem se sada nalaze.

 

Dominikov izbor osobe koju šalje u stres-test iznenadit će sve, što će izazvati veliko negodovanje, a u njegovu obranu stat će Manuel, iako su do sada upravo njih dvojica bili veliki rivali u kuhinji. „Uzrujao sam se jer se*** po Dominiku“, kazat će Manuel. Što će izazvati ovu njegovu reakciju, doznajte u novoj epizodi MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju