Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Pred kandidatima MasterChefa je nova kutija iznenađenja i nova prilika da opravdaju svoju poziciju top jedanaest natjecatelja. Igra postaje sve teža, a na kraju može biti samo jedan pobjednik. Posljednji ih je napustio Filip, te su njegovo odsustvo natjecatelji u MasterChef vili itekako osjetili. ''Nije isto bez Filipa'', rekao je Tomislav, a Karmen je preuzela Filipovo vođenje kuće. Prepun emocija je i Tihomir kojeg je Filipovo ispadanje veoma rastužilo. ''Teško nam je svima, ali takva su pravila, takva je igra i idemo dalje'', rekao je Tihomir sa suzama u očima.

No, pred njima su novi izazovi i nove prilike za male pobjede koje će ih dovesti do titule MasterChefa. ''Mistery box mi je najdraži izazov jer moj hladnjak izgleda kao mistery box i kuham što nađem u njemu'', kaže Ana. Ispod kutije će ih dočekati različite namirnice. ''Nije nam svima isto'', primjećuje Željka.

Kandidate će ispod kutije čekati po četiri namirnice, ali dobit će i opciju trampe, odnosno moći će se mijenjati za jednu ili više namirnica s drugim kandidatom ili kandidatima, s tim da na kraju moraju opet imati četiri namirnice. Uz te četiri namirnice moći će uzeti još pet namirnica iz dućana. Na taj način imat će devet namirnica i 55 minuta da naprave jedno jelo. ''Pokažite nam na vašim jelima zašto ste vi u top 11'', poručuje je Damir.

Žiri će probati samo ona jela koja će im ''zapeti za oko'', a osim toga, kaznit će kandidate koji su izvršenje naoko laganog zadatka shvatili previše olako.

Tko će oduševiti nepca žirija, a tko ih potpuno razočarati i okusom i pristupom kuhanju, doznajte veće večeras u novoj emisiji MasterChefa.

 

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do srijede i u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju