'Ne mogu opisati osjećaj koji sam dobio kad sam čuo njezino ime.'

Neizvjesnost za plavi i crveni tim neće još dugo trajati. Tko je pobijedio u gastroduelu kandidati će doznati odmah nakon analize sa chefovima Stjepanom Vukadinom, Damirom Tomljanovićem i Melkiorom Bašićem, a nominirani za stres test dobit će priliku replicirati slasticu Maše Salopek, najbolje slastičarke na svijetu 2021. godine.



''Dobro se osjećam i zadovoljan sam s kuhanjem svoje ekipe. Iako, malo sam zbunjen zbog iščekivanja. Znam koje smo greške napravili mi, a znam i koje su napravili suparnici. Lakše bi bilo da smo odmah nakon kuhanja saznali tko je pobijedio'', kaže Luka Pisaevoli, predvodnik natjecatelja u plavim pregačama.

I Maja Jalšovec, koja je predvodila crveni tim, s velikim se optimizmom osvrnula na kuhanje svog tima. ''Maja je bila jako dobra u svojoj ulozi voditeljice'', istaknuo je Marko Kolak, ali Stjepan je primijetio kako mu Maja nije dala dovoljno zadataka kojima bi mogla u potpunosti iskoristiti njegove vještine.

Na kraju je zbrojem bodova crveni tim ipak izgubio, ali će u stres testu dobiti priliku sudjelovati u masterclassu Maše Salopek. ''Ne mogu opisati osjećaj koji sam dobio kad sam čuo njezino ime. Sav sam se naježio'', rekao je Nikola oduševljen gošćom.

Koga ćemo gledati u stres testu kako replicira slasticu najbolje slastičarke na svijetu 2021., a tko će ispasti iz showa kao top 12. kandidat, ne propustite doznati večeras u MasterChefu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju