Žiri voli fair play!

Još jedan gastroduel je iza kandidata MasterChefa, a nakon što je crveni tim kojeg je vodio Josip izgubio, vrijeme je da članovi napišu koga će nominirati za stres-test. „Nevjerojatno mi je drago to što ne moram biti dolje i to što nisam u crnoj pregači i što ne moram pisati na papir ime osobe koju želim poslati u stres-test“, opušteno će kazati Manuel koji je prvi put bio u pobjedničkom timu u gastroduelu te sada sa sigurne udaljenosti prati borbu za ostanak u showu. Za razliku od njega, Josip koji se nalazi u sasvim drugačijoj situaciji, će kazati: „Nisam spreman za nominacije“.

Prvi će svoj glas u nominacijama dati Josip, a imena koja će napisati na papir su Ivan i Antonia. „Smatram se najviše odgovornim, da sam imao osjećaj da je to bio krivo jelo, možda bi i promijenili, ali nisam“, objasnio je Josip kojem je tim zamjerio što nije slušao dobre ideje od strane Lare i Antonije.

No, tko će dobiti najviše glasova i kako će se Gaia snaći kad čuje da mora u stres test, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa večeras na Novoj TV.

Što mislite o odluci žirija da Gaia mora u stres test?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju