Mirko: "Mene život vodi u neki drugi smjer što ne znači da se naši putevi neće opet spojiti"

Tijekom kuhanja, skupina koja je za glavnu namirnicu dobila ribu, od Stjepana je dobila i vrijedan savjet: skuša traži minimalnu termičku obradu. „Mora ostati sočna i podatna, mekana, kakva je zapravo“, kazao im je Stjepan.

„Toliko mi lupa srce da ga sam čujem i mislim da ga i žiri čuje“, kazao je Dominik dok je iščekivao što će žiri reći na njegovo jelo, a potom su mu sva tri člana žirija ponudila da bude u njihovim timovima. Nakon kratkog promišljanja, Dominik je izabrao Stjepana.

U pojedinim su se ribama na tanjurima našle kosti, zbog čega su kandidati automatski izgubili šansu za prolazak u daljnje natjecanje. „Želim poručiti drugim kandidatima kada dolaze u MasterChef da nauče dobro filetirati ribu“, rekao je Nino Čulina. No, povratnik Petar Tucman, dobio je tri pregače. „To mi je dobar pokazatelj da ako je to za mene trebam se dalje truditi oko toga“, istaknuo je, a na kraju je za mentora odabrao Damira.

Druga skupina za drugu je glavnu namirnicu dobila juneći but. „Osjećam paniku jer ne znam što s tim junećim butom“, kazao je Manuel Crnobrnja koji se na kraju ipak dobro snašao s glavnom namirnicom te dobio Melkiorovu pregaču. „Tolike su emocije bile u meni. U jednom trenutku sam tužan, u drugom cvjetam“, bila je njegova reakcija na pregaču.

Još je samo nekoliko mjesta ostalo među top 24 kandidata, a tko će ih zauzeti doznat ćemo u sljedećoj epizodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju