Ne propustite polufinale MasterChefa!

Još samo troje kandidata ostalo je u MasterChefu, a kuhanjem u restoranu ''Nebo'' dvoje od njih osigurat će si ulaznicu za finale, dok će za jednoga završiti MasterChef putovanje. ''Pokažite nam zašto ste top tri'', rekao im je Stjepan prije nego su čuli koji će zadatak morati odraditi kako bi ušli u finale.

Na početku showa svaki član žirija birao je kandidate u svoj tim, a sada u polufinalu svaki od njih ima po jednog kandidata koji ulazi u posljednje faze natjecanja – Stjepan Vukadin Goranu Milaković, Melkior Bašić Ivana Temšića, a Damir Tomljanović Željku Bleuš.

U prvim epizodama svojim su kandidatima uručili bijele pregača, a ovoga puta na njih će staviti crne pregače u kojima će kuhati jelo dostojno polufinala.

''To što stojite ovdje je veliko postignuće. Možete biti ponosni na sebe kao što smo mi ponosni na vas'', poručio im je Melkior.

Pred njima je sada jako težak i zahtjevan izazov koji će se održati u hotelu Hilton u Rijeci, gdje će trojac u profesionalnoj kuhinji hotela morati replicirati tri slijeda jela chefa Denija Srdoča koji je donio prve Michelinove zvijezdice na Kvarner. Jela koja će spravljati kao glavnu zvijezdu svakog tanjura imat će grdobinu koju će kandidati morati spraviti držeći se uputa sa čak šest stranica ispisanog recepta.

Tko će u tome biti najuspješniji, a kome će grdobina ipak biti prevelik zalogaj, doznat ćemo već večeras u polufinalnoj emisiji MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju