"Okusi su najvažniji"

Nakon što su izradili zahtjevan desert koji je pred kandidate MasterChefa stavio chef Stjepan Vukadin, sada s nestrpljenjem iščekuju kako će žiri ocijeniti slasticu koju su pripremali gotovo dva sata.

Prvi će pred žiri jelo donijeti Manuel, koji će se na svoje kuhanje osvrnuti riječima: „Ponosan sam na sebe. Napravio sam kompleksno jelo. Sve mi je tehnički uspjelo. Ništa nije puklo, ništa se nije razlilo“, no Stjepan će odmah primijetiti jedan nedostatak na njegovom tanjuru.

Luka će istaknuti kako nije zadovoljan s gustoćom umaka, budući da smatra da je trebao biti rjeđi, no zadovoljan je s ostalim komponentama koje je stavio na tanjur. Iako je zadnja stavila svoj mousse u šoker, Sarah će na kraju biti zadovoljna s jelom koje će donijeti pred žiri. Zadnji će na kušanje svoj tanjur donijeti Dominik koji će imati problem zbog krambla koji mu je prethodno većinskim dijelom zagorio.

Tko će napraviti najviše grešaka prilikom replike šarenog deserta chefa Vukadina i zbog toga napustiti MasterChef, doznajte večeras!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju