Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Kofere ovoga puta pakiraju Tomislav, Karmen i Ema koji će zbog pogrešaka u posljednjem jelu kojeg su pripremili u testu kreativnosti, morati kuhati u napetom eliminacijskom izazovu. Jedan od njih napustit će MasterChef.

''Danas želim biti potpuno mirna, ne želim da mi se tresu ruke'', jutro prije eliminacija rekla je Ema dodavši da ne želi otići iz showa te želi izaći kao pobjednica u ovom izazovu. Ističe kako ovoga puta nema taktiku. Poznajući sve kandidate jako dobro, Ana smatra: ''Svi troje silno žele ostati i ovo će biti jedna poštena borba''.

''Ako ispadnem idem bogatiji za iskustva i prijateljstva'', osvrnuo se Tomislav na mogućnost da se više ne vrati u MastreChef vilu. ''U meni prevladava pozitivna trema'', kaže Karmen koja je bila pobjednica u izazovu kutija iznenađenja, ali već u sljedećem izazovu – testu kreativnosti poslana je u eliminacije.

Kako bi i dalje ostali u showu, Karmen, Ema i Tomislav što vjernije moraju replicirati jelo koje će im predstaviti žiri – Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Zvono skriva šareni tanjur na kojem se nalazi krak hobotnice u tempuri, aromatiziran dimljenom crvenom paprikom, okruglice od hobotnice, umak od paprike, majoneza od rikole, čips od češnjaka i ragu.

Kandidati su mislili da će dobiti manje vremena za izradu ovog jela te su se iznenadili kada im je žiri rekao da za ovo jelo od hobotnice imaju čak 60 minuta. No vrijeme koje su dobili su podcijenili, a to je primijetio i žiri čim su natjecatelji u eliminacijskom izazovu počeli s replikacijom jela.

Tko je dobiveno vrijeme za pripremu ovog finog jela ipak podcijenio najviše i najmanje impresionirao istančana nepca žirija pogledajte već u večerašnjoj emisiji MasterChef.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju