Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Nakon analize nešto drugačijeg gastroduela, u kojem su timovi bili podijeljeni u parove i razdijeljeni zidom koji im je otežavao komunikaciju, kandidati MasterChefa saznat će tko je za žiri pripremio bolja jela.

Već je nakon kušanja jela žiri kod crvenog tima zaključio da su bolja jela tanjura kopije nego originala, a Gorana koja je bila voditeljica tog tima i sama je primijetila da su Ivan i Željka koji su radili u paru, za razliku od nje i Tomislava, pripremili bolje tanjure.

Gorana je istaknula kako su Željka i Ivan imali tanjure kakve su trebali imati chef i suchef, kao što je žiri i primijetio prilikom kušanja jela. ''Ja stojim pri tome da sam dobro odradila svoj posao, samo nisam zadovoljna s jelom koje smo pripremali Tomislav i ja'', svjesna je Gorana ishoda zadatka. ''Složili smo se da su Ivan i Željka neke stvari odradili bolje nego Gorana i ja'', istaknuo je i Tomislav.

Dok je Gorana odmah komunicirala svom timu cijelu ideju za jelo, voditeljica plavog tima – Ana, je sa svojim komunicirala segment po segment, što se pokazalo kao ''kamen spoticanja'' jer drugi par – Zvijezdana i Ema nisu imale ideju kako bi završni tanjur trebao izgledati.

''Nemogućnost vidjeti što se događa iza druge strane zida je veliki izazov'', rekla je Ana. Osim što im je smetao zid koji je umanjivao zvuk zbog čega su morali vikati, ometali su ih i zvukovi suprotnog tima s kojim su se nadglasavali.

Ovoga puta odluka žirija bit će iznenađujuća te će natjecatelji otkriti kako se nisu samo borili tim protiv tima. Tko će od kandidata ići u eliminacije, a tko će natjecanje u sljedećem eliminacijskom izazovu pratiti s galerije, doznajte večeras.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju