Kome je ovo posljednje kuhanje?

Nastavlja se kuhanje za ostanak u MasterChefu, u izazovu stres-testa u kojem kandidati repliciraju jelo chefa Maria Mandarića. Za vrijeme kuhanja Dominik će dobaciti da je Gaia uzela dva jezika, na što će se ona naljutiti. „Baš sam bila ljuta. Htjela sam odgovoriti da je baš Gaia danas na piku“, komentirala je ona. Desetak minuta prije kraja Petar će imati sve gotovo i krenut će na plejting, a Josipu će se gel zamrznuti u šokeru, pa će u zadnji čas morati spašavati situaciju.

„Režem janjetinu i u sebi mislim da je prepečena, tako da mislim da će mi to zamjeriti“, komentirat će Ana-Maria svoj tanjur. Gaia će na kraju biti zadovoljna svojim jelom iako joj se čini da će servirati presvijetli gel. „Sama sebi sam rekla što god da se dogodi ostat ću smirena, hladne glave“, kaže Sarah. „Mislim da svi imaju podjednake šanse. Svatko ima ono nešto u sebi Netko ima okus, netko tehnike…“, komentirat će Lara s galerije.

No, tko se od natjecatelja nakon stres-testa neće vratiti u kuću s ostalim kandidatima, vidjet ćemo večeras u novoj epizodi.

Što mislite, tko večeras ispada?

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju