Tko će zaraditi najmanje ocjene?

Anita Vuković, Luka Piasevoli i Leo Jurešić odvažno se bacaju u stres test, a samo dvoje njih dobit će priliku ostati u Masterchefu. Za izazov koji će odrediti i kraj natjecanja za jednog natjecatelja, Mario Mandarić je pripremio Ricottu i ciklu. Radi se hladnoj juhi od cikle, jabuke i komorača, s ricotta sirom, emulzijom od češnjaka, ciklom okruglicama kuhanima u soku od jabuke, ukiseljenom brunoise ciklom.



Mario je chef kojem se natjecatelji dive i smatraju ga uzorom, tako da napetosti i stresa neće nedostajati u ovom eliminacijskom izazovu.

Anita je za pomoćnika u kuhanju izabrala Marka. ''Treba mi danas bistra glava i jasne smjernice, a mislim da po tom pitanju Marko nema konkurenciju. Danas će prevagnuti čija je želja za ostankom u natjecanju veća''. Luka je izabrao Loru, a Leo je za pomoćnika odabrala Maju Jalšovec. Za kuhanje su kandidati dobili 70 minuta.

''Ima jako puno stvari na koje se možeš poskliznuti, a to u ovoj fazi natjecanja nije dozvoljeno'', komentirala je Anita tijekom kuhanja. Na prvi pogled možda jednostavno jelo sa svega par namirnica, zakomplicirat će živote Leou, Luki i Aniti, no samo onaj koji najbolje bude uspješno i na vrijeme savladao sve tehnike koje se moraju primijeniti u pripremi ovog jela, i onaj koji je dobro zapamtio sve savjete chefova iz žirija, te pogodio sve okuse, dobit će priliku za prolazak.

Kome bude stresno, tko neće stići servirati jedan segment jela te zaraditi najmanje ocjene i potom napustiti MasterChef kuhinju, saznat ćemo večeras na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju