Timovi se spremaju za novu utakmicu zvanu gastroduel

Dok se Gaia još uvijek oporavlja od bolesti, ostali kandidati u timskom izazovu iskazat će se kroz gastroduel. Prvi vođa u novom timskom izazovu bit će Manuel. „Drago mi je da sam i ja došao na red. Dat ću sve od sebe, uložiti sve znanje i vještine, pa da napokon budem u pobjedničkom timu“, reći će Manuel koji će za suparnicu predložiti Sarah, ali žiri će ipak odlučiti da to bude netko drugi. Suparnik Manuela u ovom zahtjevnom izazovu bit će Josip, koji će izjaviti: „Spreman sam, samopouzdan i jedva čekam da počne izazov“. Manuelu će pripasti plava pregača, a Josipu crvena.

Bacanjem novčića bit će odlučeno da Manuel prvi bira, a u svoj će tim izabrati Sarah, Petra, Ivanu i Dominika. Dominik će se na ovaj izbor osvrnuti riječima: „Današnja prognoza su mjestimični naleti zezanja uz blagu dozu cinizma i veliku dozu želje za pobjedom“. Josip će u svoj tim izabrati Luku, Ivana, Laru i Antoniju. Budući da ovim izborom Ana-Maria ostaje bez tima, imat će priliku sama odabrati kojem će timu pripasti, a onda će uslijediti jedno iznenađenje.

Ovoga puta kandidati će pripremati obroke za sportaše – za prije i poslije utakmice – a kako to učiniti savjetovat će ih Tomica Đukić, službeni kuhar hrvatske nogometne reprezentacije posljednjih osam godina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju