Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

MasterChef kandidata sve je manje, a napetost je sve veća, naročito nakon što u prošlom gastroduelu ni jedan tim nije bio pobjednički te se sada svi, osim Zvijezdane, Eme i Željke koje imaju imunitet, bore za ostanak u showu.

U novoj epizodi MasterChefa vidjet ćemo kako će svoje kulinarske vještine ukrstiti četiri kandidata koji će morati spremiti repliku delicije gosta kuhara Tomislava Škunce Škufa. ''Iz mog tima ću glasove za nominaciju vjerojatno, kao i na prethodnim nominacijama, dobiti ja'', rekao je Frano te dodao: ''Dio svojih ciljeva već sam ostvario time što sam došao u top deset kandidata. Mislim da je to veliki uspjeh. Više nekako nisam motiviran, nisam borben kao na početku showa'', kazao je Frano.

Tomislav smatra da treba odvojiti emocije prilikom nominacija kandidata za eliminacijski zadatak, dok Ivan koji je zaradio direktni odlazak u eliminacije, smatra da se u njegovom timu zna tko je radio koje jelo i kome će on dati nominaciju s obzirom na to kako su jela ispala. Karmen, koja je izgledni kandidat za veći broj nominacija, ističe kako je ponosna na sebe što je ušla u top deset i ako će u ovim eliminacijama napustiti show otići će sretna.

Tek kad budu glasali, član žirija Melkior Bašić, kandidatima plavog tima reći će da muškatni oraščić kojeg su stavili u nekoliko jela, a onda pomislili da se radi o orašastom plodu na koji je alergična bila gošća za koju su kuhali, uopće ne spada u orašaste plodove. Shvatit će tada da su svojim neznanjem i nedovoljnim poznavanjem namirnica s kojima kuhaju ugrozili svoj ostanak u showu.

Tko će od kandidata i plavog i crvenog tima biti nominiran za eliminacijski izazov i za koga će on biti posljednje demonstriranje kulinarskih vještina u MasterChef kuhinji, doznajte već u sljedećoj epizodi.
 

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju