Dubravka: „Osjećam se kao mali miš koji je došao pred velike face“

Nastavlja se druga selekcijska faza u najpoznatijoj televizijskoj kuhinji. Svojim jelom, koje će pripremiti pomoću namirnica iz vrećice iznenađenja, kandidati moraju osvojiti nepce svog budućeg mentora kako bi osigurali svoje mjesto u idućem krugu natjecanja. Na kulinarskom putovanju na koji su se mnogi uputili, a samo su neki u njemu uspjeli, natjecatelji moraju pokazati zašto zaslužuju ući u MasterChef vilu.

„Voljela bih dobiti pregaču gospodina Damira. Na audiciji je njegova energija odgovarala mojoj energiji“, kazat će Dubravka Periček te dodati: „Osjećam se kao mali miš koji je došao pred velike face“.

Iako su kandidati spremni dati sve od sebe kako bi izborili svoje mjesto među top 24 kandidata, priznat će da pojedine namirnice nikako ne bi voljeli pronaći u vrećici pred sobom. „U vrećici iznenađenja ne želim vidjeti dvije stvari: riblju glavu i pileće nogice“, ističe Petar Tucman, a veliku želju za pregačom pokazat će natjecateljica Dina Barghathi, kazavši: „Mislim da ta pregača otvara mnoga vrata“.

U večerašnjoj epizodi MasterChefa kandidati će biti podijeljeni u dvije skupine – jedna će za zadatak imati pripremu ribljeg, a druga mesnog jela. Znajući to, prvu će skupinu zbuniti kada u njihovoj vrećici iznenađenja neće biti ni mesa ni ribe. No onda će saznati da se ispod radnih jedinica krije zvono ispod kojeg se nalazi glavna namirnica.
O kojoj je namirnici riječ te koji će kandidati biti najuspješniji u novom izazovu doznajte u večerašnjoj emisiji MasterChefa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju