Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Uzbudljiv dan koji je pred kandidatima MasterChefa mnogi ne mogu dočekati. ''Jedva čekamo kuhati, to se vidi i po našim doručcima u MasterChef vili'', istaknula je Ana. Na doručku u vili poveo se i razgovor o Frani kao jednom od mogućih sljedećih vođa timova. ''Kad bi Frano bio vođa tima bio bi to zanimljiv gastroduel'', kaže Ana napomenuvši da ne bi voljela biti u njegovom timu jer on voli da drugi rade poput njega, a njoj se nikako ne sviđa način na koji on radi te tako ne bi mogla raditi.

Današnji zadatak skriva i sljedeće vođe timova, dok će ispunjenje zadatka otkriti hoće li Frano biti jedan od njih. No, u MastreChef kuhinji, kutije iznenađenja koje će dočekati kandidate na njihovim radnim jedinicama, skrivaju zamke, pa će pred natjecateljima biti odluka – koju od dvije kutije odabrati.

Obje će biti iste veličine, ali na jednoj će pisati ''lako'', a na drugoj ''teško''. Prije nego izaberu kutiju, žiri im je napomenuo da za kuhanje iz kutije iznenađenja imaju 50 minuta. ''Odmah sam odlučila što god da bude idem na teško. Volim riskirati'', komentirala je Karmen. ''Odluka je dosta jednostavna. Uvijek ideš na tešku kuhinju, jer ako ideš na laganu, vjerojatno će ti zamjeriti što si išao lakšim putem u MasterChef kuhinji. A i poznajući naš žiri pun smicalica uvijek je bolje ići na teško'', kazao je Filip.

''Danas sam si sav nekako lagan'', objasnio je svoju odluku Vanja. Ići težim putem izabrali su gotovo svi, osim Ane i Vanje, ali kada je njih dvoje otvorilo svoje kutije ispod njih ih je čekao samo natpis: ''U MasterChef kuhinji ništa nije lagano – deset minuta manje''.

Je li Vanju i Anu koštao gubitak deset minuta i koji kandidati će u izazovima pred njima izaći kao pobjednici i vođe timova, doznat ćemo već večeras.

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju