Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Zapanjujući izbor ovoga će puta biti stavljen pred kandidate MasterChefa. Budući da je stiglo vrijeme čestih ispadanja birat će hoće li kuhati prilikom čega će imati priliku osvojiti 10.000 kuna, ali i ispasti iz showa ili će preskočiti kuhanje i sve promatrati s galerije.

''Čudno se osjećam danas. Valjda to neće nečim lošim rezultirati'', rekla je Karmen. ''Danas je test kreativnosti. Kreativni moramo biti svi, ali konkurencija je izuzetno velika. Svi smo već kreativni i ambiciozni, idemo u neke određene rizike tako da će svakako biti zanimljivo'', rekao je Ivan.

Zadatak im je pripremiti dva jela kojima žiri moraju oboriti s nogu. Mogu biti slana ili slatka, a upravo ta jela mogla bi im osigurati poziciju u MasterChefu. Broj namirnica koje će koristiti je neograničen, ali ako uzmu namirnice koje neće koristiti, to žiri neće blagonaklono gledati. Od kandidata se ovoga puta traži štošta, a prije svega racionalizacija. Za izazov će imati na raspolaganju 120 minuta. ''Čuda možete napraviti'', poručio im je Melkior.

''Ja ću danas riskirati. Moram uzeti ribu da oborim Stjepana, moram uzeti meso da oborim Melkiora i sve mora dobro izgledati da oborim Damira'', istaknula je Gorana.

''Bilo je previše svega, neka mesa nisam znala što su, nije to moje područje, ali moram širiti svoje vidike i danas sam se odlučila za dva slana jela'', kaže Željka nakon posjeta dućanu. ''Ako su se ikada mogli iskazati, to je sada'', smatra Stjepan.

Vidjet ćemo i kako će svega dan nakon Karmeninog i Željka proslaviti svoj rođendan u MasterChef kuhinji te što će joj žiri pokloniti za rođendan. Netko će od kandidata i večeras napustiti MasterChef, a u kuhinji će nakon toga ostati samo šest natjecatelja.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju