50% začina - 50% ljubavi

Stand-up komičarka Dragitza Rastegorac Grubišić (32) Peruanka je hrvatskih korijena koja pokušava svoj gastro uspjeh ostvariti u Zagrebu. Žiriju MasterChefa predstavit će se s jelom svoga kraja, naziva Arroz topado. U njemu će se nalaziti riža, mljeveno meso i puno začina po njezinom odabiru.

„Moja kuhinja je 50 % začina, 50% ljubavi“, kaže Dragitza koja će osim egzotičnog jela žiriju donijeti i iznenađenje. Ovu svestranu i šarmantnu kandidatkinju koja rado pleše i pjeva ne propustite pogledati u MastreChefu te doznajte kako će žiri ocijeniti njezino jelo.

Osim nje, Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića kuhanjem će pokušati osvojiti i simpatični Dalmatinac Nikola Stazić (30). On za svoj audicijski nastup planira pripremiti pire od brokule, ramstek te umak od borovnice. „Htio bih da ramstek bude savršeno ispečen. Hoću li to uspjeti?“, pita se Nikola.

Među novim kandidatima predstavit će se i jedan raspjevani Francuz, jedan povratnik, mladić koji će pokušati rekonstruirati vizualno atraktivno jelo koje je vidio na društvenim mrežama te još zanimljivih kandidata.

Svi će oni nastupiti u trećoj audicijskoj epizodi MasterChefa te svojim kuhanjem i jelima pokušati doći do pregače koju će nositi s ponosom, a njihove kulinarske avanture ne propustite pogledati večeras na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju