Marko: ''Moj cilj je finale!''

Zbog gubitka u prošlom gastroduelu, plavi tim u strepnji je od nominacija za stres test. Iako su oba tima kuhala tako da su chefovi Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić bili zadivljeni, plavi je tim izašao iz kuhinje kratkih rukava. Došlo je vrijeme da Matea Alduk, Maja Šabć, Marko Kolak i Tihomir Krklec među sobom izaberu kandidate koji će se sučeliti u novom izazovu iz kojeg samo jedan može izaći kao pobjednik.



''Bit će teško nekoga nominirati, jer svi imamo neku svoju krivicu u svemu'', smatra Tihomir. Kada dođe vrijeme za nominacije, kandidati će se začuditi što moraju navesti ime samo jedne osobe.

Predvodnica crvenih pregača Lucija Davidović sa svojim će timom - Majom Jalšovec, Leom Jurešićem i Lorom Cepetić sve gledati s galerije. ''Svjesni smo da smo u top sedam i to nam je idilično. Čak i da sad ispadnemo bili bi zadovoljni'', ističe Lucija.

Zadatke su oba tima izvršili s pohvalama, ali jedan je morao biti gubitnički. ''Još gore ti je kad te hvale, i stalno te hvale i super si, a onda se nađeš u crnoj pregači, nominiraš svoje prijatelje i kolege'', osvrnula se Maja Šabić.

''Tko god od vas bude nominiran i završi u eliminacijskom izazovu može biti ponosan, jer je dobro odradio posao'', rekao im je Damir. ''Uvijek kad ćete izgubiti, imat ćete gorak okus u ustima'', kaže Melkior.

Tijekom nominacija svoj glas za stres test Matea i Marko dali su Tihomiru dok su Maja i Tihomir svoj su glas dali Marku. S istim brojem glasova, Tihomir i Marko ukrstit će snage i to na zadatku molekularne gastronomije. U izazovu će morati replicirati jelo gosta kuhara Filipa Horvata. ''Moj cilj je finale!'', naglašava Marko

Može li Marko konkurirati Tihomiru u molekularnoj kuhinji? Ili su stres testovi u kojima se Marko do sada svaki put uspješno dokazao ipak vode u kojima bolje pliva od svog konkurenta, doznat ćemo već večeras.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju