Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Analiza gastroduela otkrila je koji je tim u posljednjem izazovu uspješnije odradio zadatak. Plavi tim vodila je Ema koja je i tijekom izazova i za vrijeme analize izrazila zadovoljstvo svim članovima svoga tima, ali je primijetila da su je možda crveni tim kojeg je vodila Karmen bolje odlučio kad su pripremili juhu. ''Čim smo završili izazov meni je u glavu došlo da je crveni tim imao juhu. Sendvič koji smo radili, možda ga nije trebalo biti'', osvrnula se Ema.

''Ne očekujem loše komentare žirija jer je mom timu sve išlo dobro organizirano'', rekla je Karmen u iščekivanju komentara žirija te istaknula kako je zadovoljna svojim timom, a naročito s Goranom koju je htjela za svoju zamjenicu jer ima više iskustva. Iako je Željka bila tiha, Karmen to nije zamjerila nego je čak i pohvalila Željku da je dala sve od sebe i odradila odličan posao. ''Odradila sam ono što mi je zadano'', rekla je Željka, pomalo nezadovoljna svojim vlastitim angažmanom za vrijeme posljednjeg gastroduela koji se odvio u skladištu trgovačkog lanca.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ema je kazala da je imala povjerenja u tim te da ih nije morala previše nadgledati. ''Mi smo bili jako dobro organizirani. Sve je teklo kao po špagi'', rekla je Ema. Povratnici Karmen i Tihomir priznali su da im nije trebalo dugo da se vrate u "igru" i priviknu na povratak i zahtjeve, no Tomislav je istaknuo da je njemu ipak trebalo neko vrijeme i pomoć drugih. 


Nakon analize doznat ćemo koji je tim bio bolji te tko će dobiti, a tko svojim vještinama u kuhinji zaraditi imunitet u predstojećem eliminacijskom izazovu.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju