Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Nakon što su najvještiji kandidati MasterChefa uspješno replicirali jela članova žirija Stjepana Vukadina i Damira Tomljanovića, došao je na red desert kojeg je osmislio Melkior Bašić. Simpatičnu krušku koju će im predstaviti Melkior replicirat će Ivan Temšić, Željka Bleuš i Zvijezdana Posavec dok će Gorana Milaković sve gledati s galerije.

''Bit će teška borba'', kaže Željka dodajući kako misli da će žiri sada stvoriti atmosferu prave profesionalne kuhinje. ''Sigurno je najveća konkurencija u ovom eliminacijskom izazovu, dijeli nas još samo jedna stepenica do polufinala'', ističe Zvijezdana dodajući kako se ne boji ispadanja. Budući da replicira jelo svog mentora nada se da će se sve odviti pozitivno za nju.

Gorana još ovo kuhanje promatra s galerije, a već u sljedećem će se i ona naći za radnom jedinicom u nastojanju da se približi tituli MasterChefa. ''Navijam za Željku'', kaže Gorana za natjecanje četvorke koja će replicirati Melkiorov desert. ''Ovo su najjače eliminacije što se tiče okusa, znanja, tehnika'', smatra Ivan te dodaje da će dati sve od sebe.

Ivan i Željka ponijeli su sa sobom u kuhinju fotografije na simboličnim namirnicama koje označavaju njihove najdraže kandidate koji su ispali - Željka je ponijela fotografiju Karmen, a Ivan fotografiju Tomislava te će one biti s njima cijelo vrijeme kuhanja.

Ovoga puta na raspolaganju imaju 120 minuta za repliciranje slatkog jela, deserta od dvije komponente, a Melkior im savjetuje: ''Slastičarstvo traži disciplinu, preciznost, pedantnost''.

Tko će od njih uspjeti, a tko napušta MasterChef doznajemo već večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju