Kandidate MasterChefa čeka izazov koji će svima izmamiti osmijeh na lice!

Novi dan, novi MasterChef izazov. Ovoga puta na lica će svima izmamiti osmijeh, a kuhinjom će zavladati veselo raspoloženje. Chefovi Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić zadat će natjecateljima poseban zadatak – napraviti tanjur koji odiše romansom. ''Tema kuhanja je romantična večera'', otkrio im je Stjepan.



Matea Alduk kao pobjednica kutije iznenađenja, imat će priliku donijeti odluku o kombinaciji namirnica koje će natjecatelji koristiti za kuhanje svog romantičnog jela. ''Osjećam se dobro, ali malo sam pod pritiskom. Postavila sam si sad neki standard i ne može ispod toga, zbog toga mi je stres'', kaže Matea pred sljedeći izazov.

Najslabijih troje u ovom kuhanju ići se u stres test, a najboljih dvoje u borbu za imunitet. ''Mislim da bi ovaj stres test mogao biti poguban za mene. Dosta sam umorna, imam osjećaj da nemam velikih ideja, gubim fokus kad bih najmanje trebala'', rekla je Lucija Davidović. Sasvim je drugačijeg raspoloženja Leo Jurešič koji kaže: ''Nadam se da imam šansu u tome, jer u pitanju je romantična večera.''

Marko Kolak pak otkriva da nije izbirljiv kada je u pitanju romantično jelo: ''Kod mene se na romantičnoj večeri jede sve.'' Već će razgovor o toj temi izazvati šaljive komentare i ideje. Lora Cepetić kaže da romantična večera u startu eliminira neke namirnice poput češnjaka i jakih okusa. ''Lora bi da već na prvom spoju padne poljubac'', komentirao je Stjepan ovu njezinu opasku.

''Kad sam prvi put kuhala za svog dečka, prilično sam sigurna da sam kuhala nešto s avokadom'', rekla je Matea koja s dečkom rado kuha u duetu. ''Da se meni kuha, voljela bih neku ribu. A ja kuham po potrebi, kako druga strana voli'', otkriva Maja Šabić.

Matea će morati izabrati jednu od kombinacija ispod tri zvona. ''Moraš znati da se ispod svakog zvona nalazi kombinacija namirnica, i da je jedna od njih ispod svakog zvona afrodizijak'', objasnio joj je Melkior.

''Prvo sam pomislila na kamenice kad sam to čula'', istaknula je Matea. No, hoće li se na jelovniku naći kamenice ili ipak neki drugi afrodizijak, doznat ćemo uskoro.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju