„Mislim da je izazov bio prilično težak. Neki su u njemu bili bolji, a neki baš i nisu bili dobri“

Kad se crveni tim dogovorio da svi zajedno odlaze u stres-test i da će podijeliti glasove u nominacijama, tako da se to i ostvari, samo je Manuel, koji je imao imunitet završio na galeriji. Ostali su morali replicirati jelo chefa Mihaela Gollenza.

„Kao tim smo se dogovorili da ćemo svi ići u stres test i neka pobjedi najbolji“, objasnio je svoju odluku Ivan. Istim razlozima vodili su se i drugi. „Svi smo podjednako dobri i svi imamo iste šanse u stres-testu“, rekla je Asmira koju je ova odluka koštala ostanka u showu. Prvi put u stres-testu završio je Petar. „Osjećam se svakojako. Malo sam zabrinut, malo me strah, jako sam uzbuđen“, rekao je on prije kuhanja.

Kraj ciklusa svjetske kuhinje obilježen je jelom u stres-testu koje je kreacija chefa svjetskog glasa, Mihaela Gollenza. „Ne znam jesam li ikada vidjela ljepše jelo uživo“, komentirala je Ana-Maria raskošno zeleno jelo chefa Gollenza. „Hrpa stvari na tanjuru“, bila je Petrova reakcija, a Ivana je primijetila da je jelo ljutkasto i kiselkasto te da ima mnogo komponenata.

Miroslav nije uspio servirati sve komponente, a Petar je sa zadovoljstvom stavio svoj tanjur na stol te kazao kako ga podsjeća na original. Međutim, sa svojim kuhanjem u ovom izazovu nitko nije imao razloga biti zadovoljan.

„Mislim da je izazov bio prilično težak. Neki su u njemu bili bolji, a neki baš i nisu bili dobri“, rekao je gost chef. Na kraju su zaključili da nitko od kandidata nije napravio točnu repliku prezentiranog tanjura. Stoga ovoga puta nisu dobili ocjene.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju